Mivitotal

25 Oct

Mivitotal kannattaa ottaa käyttöön jos tuntuu, että olo on voimaton ja ei jaksa tehdä mitään. Jos on flunssainen ja tuntuu, että kaikenmaailman taudit tarttuvat aina helposti. Mivitotal nimittäin on sellainen ravintolisä, jonka on todettu auttavan jaksamaan paremmin arjessa ja sen on todettu myös parantavan vastustuskykyä. Mivitotal on nestemäinen ravintolisä, johon on valittu ihmiselle tärkeimmät vitamiinit, kivennäisaineet ja ravintoaineet. Mivitotal sisältää muun muassa B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiineja, C-vitamiinia, D-vitamiinia, E-vitamiineja, beetakaroteenia, biotiiniä, foolihappoa, niasiinia ja pantoteenihappoa. Lisäksi siinä on aminohappoja, bioflavonoideja ja kivennäisaineita kuten boori, jodi, kromi, kalium, kalsium, kromi, magnesium, mangaani, seleeni ja sinkki, inositolia, koliinia, PABA:a, ubikinonia, sinimailasta, psylliumia sekä kolloidisia mineraaleja.

Mivitotal-annos otetaan kerran päivässä ja sen voi juoda sellaisenaan tai sitten sen voi sekoittaa veteen, mehuun tai jogurttiin. Mivitotal on täysin sokeriton, luontaisesti gluteiiniton, vähälaktoositon ja hiivaton. Sitä voi käyttää ihan kuka vain, myös raskaana ollessa ja imettäessä käyttö on mahdollista. Mivitotalia käyttävät ihan tavalliset ihmiset ja erityisen suosittua se on urheilijoiden keskuudessa. Urheilijat nimittäin ovat todenneet, että Mivitotalin käyttö auttaa jaksamaan treenaamaan paremmin ja treenistä myös toipuu nopeammin.

Mivitotalia voi ostaa useista nettiluontaistuotekaupoista tai sitten tavallisista luontaistuotekaupoista. Nettikaupoissa hinta tuntuu olevan hieman edullisempi. Kannattaa ostaa iso satsi kerralla, niin saattaa saada paljousalennusta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: